Ergonomi og nakke-skulder DVDPostadresse
Zendegi Fysio
Tvedvej 47A
5700 Svendborg
Att. Ergonomi

Konsultation i hele landet alle hverdage efter aftale.

Book en tid nu!
Tlf: 26 82 68 01
kontakt@zendegi.dk

DVD - nakke-skulder træning med Behnam Liaghat

Med denne trænings-DVD kan du opleve en komplet nakke-skulder træning, som kan udføres 1-3 gange om ugen. Fysioterapeut Behnam Liaghat har mange års erfaring inden for nakke-skulder træning og introducerer to programmer sammensat ud fra erfaring og forskning. Du kan veksle mellem de to træningsprogrammer eller lave den, der giver dig det bedste resultat.

Denne trænings-DVD skaber balance i din nakke-skulders biomekanik, altså samspillet mellem bevægelse i knogler, muskler og ledstrukturer. Du kan forvente at blive stærkere, få reduceret symptomer fra nakke-skulder og få en meget bedre funktion og bevægelighed i området. Med denne DVD får du en træningselastik og adgang til en lukket facebook-gruppe, hvor Behnam Liaghat sidder klar med gode råd og vejledning i henhold til DVD’en. Søg på ”Nakke-skulder træning med Behnam Liaghat” på facebook.

INDHOLD
Nakke-skulder træning I (ca. 30 min). Nakke-skuldertræning II (ca. 20 min).
Copyright 2015 © Behnam Liaghat

Ønsker du at booke et foredrag i forbindelse med køb af DVD'en, så er dette muligt. Ved køb af minimum 30 DVD'er, er den første time med Behnam Liaghat inkluderet (ekskl. kørsel).