Fysioterapi & Sportsklinik i SvendborgZendegi Fysio
Tvedvej 47A
5700 Svendborg

Vejledende klinikdage:
Man 9.00-15.00
Fre 9.00-13.00
og efter aftale.

Book en tid nu!
Tlf: 26 82 68 01
kontakt@zendegi.dk

Fysioterapeut Behnam Liaghat, Specialist i idrætsfysioterapi og muskuloskeletal fysioterapi

Master of Science i sportsfysioterapi fra University of Bath.
Certificeret i MDT-McKenzie
Autoriseret af Sundhedsstyrelsen og
Praksiscertifikat gennem Danske Fysioterapeuter

Jeg kommer fra Iran og har boet i Danmark siden 1992. Siden september 2009 har jeg været klinisk fysioterapeut, underviser og forsker.

Jeg er en passioneret og dedikeret fysioterapeut med smag for kliniske udfordringer, der stiller krav til mit kliniske blik (evnen til at analysere kroppens bevægelser og forandringer) og klinisk ræsonnering (evnen til at analysere, kritisk vurdere og konkludere). Mit mål lykkes, når jeg kan bruge mine kompetencer til at hjælpe andre. Jeg er nysgerrig i faget og holder min viden opdateret. Ved behov henviser jeg tværfagligt.

Sport som bredde og elite har min store interesse. Jeg brænder særligt for stabilitetstræning, biomekanisk bevægeanalyse og teknisk perfektion. Optimal bevægelse er symptomfri og udnytter kroppens fulde potentiale. Derudover bruger jeg mine hænder til at undersøge og behandle. Kombinationen af effektiv fysisk træning og moderne fysioterapi er unik. Udover det kliniske arbejde og videreuddannelse, forsker jeg i skulderen på Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet.

Joberfaring
Erfaring fra Odense Universitetshospital, Fysioterapeutuddannelsen, OB Dame elite, Odense Håndbold, Svendborg Håndboldklub, Svendborg Svømmeklub, Dansk Basketball Forbund, Gigtforeningen og Danmarks største fitnesscentre. International erfaring fra Healthcare System in Malta.

Fysioterapeut Stefan Jørgensen

Autoriseret af Sundhedsstyrelsen
Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2012. Jeg har erfaring med genoptræning med speciale i ortopædiske problematikker, og jeg har endvidere været tilknyttet fodboldhold i EfB, FC Fyn og FC Svendborg.
Jeg går meget op i tryghed, grundighed og kvalitet, dette afspejles også i mine behandlingsforløb, hvor det er vigtigt for mig skabe de optimale rammer for optimal behandling.