Fysioterapi & Sportsklinik i SvendborgZendegi Fysio
Tvedvej 47A
5700 Svendborg

Vejledende klinikdage:
Man 9.00-15.00
Fre 9.00-13.00
og efter aftale.

Book en tid nu!
Tlf: 26 82 68 01
kontakt@zendegi.dk

Behandling

Når du møder til din første konsultation, er der afsat god tid for at give ro til en god opstart og en præcis fysioterapeutisk diagnose. At stille en præcis diagnose fra dag ét betyder, at den korrekte behandling kan igangsættes. Nogle gange, fx hvis du har gået med en skade eller smertesymptomer i flere måneder, kan den fysioterapeutiske diagnose justeres løbende, og vi vil derfor i starten af forløbet arbejde ud fra nogle opstillede hypoteser.

Konsultationen er opdelt i den første del, hvor du får lov til at fortælle omkring din situation, og anden del som består i en grundig undersøgelse. Første konsultation giver således et nuanceret billede af din situation og kan give en forklaring på, hvorfor du oplever symptomer eller funktionsbegrænsning.

Hurtigst muligt opstartes en målrettet behandling for at fjerne den udløsende årsag. Oftest vil der i starten være brug for at lindre dine symptomer, men det vigtigste er på sigt at forhindre et tilbagefald ved at behandle roden til problemet. Der lægges således vægt på, at du får en grundlæggende forståelse af kroppen, og hvordan du selv kan modarbejde, at den kommer i ubalance i fremtiden.

Generelt gælder den hovedregel, at jo hurtigere du kommer i gang med din behandling, jo hurtigere kan resultater opnås. Det er derfor essentielt, at du kan komme i gang inden for kort tid og på den måde undgår en lang og uhensigtsmæssig ventetid. Dette krav opfyldes hos Zendegi Fysio.

Klinikken

Zendegi Fysio & Sportsklinik åbnede i september 2009 og ligger på Tvedvej 47A i nye lokaler. Klinikken er moderne indrettet med gode forhold for både behandler og kunder i et hyggeligt skovområde med stisystem. Du kan træne gratis før og efter behandling med mulighed for et varmt bad. Klinikken stiller lagenbetræk til rådighed, men det kan være en fordel at have et håndklæde med.

Huset rummer en lille træningssal, hvor der kan ophænges træningsslynger. Herudover er der tre aflukkede behandlingslokaler til individuel behandling og et rum med to Pilates Reformers.

Der er mulighed for gratis parkering foran klinikken.

Bus nr. 250 stopper ud foran klinikken, alternativt kan du tage rute 161-162, 230 eller 864U, og der er ca. 10 minutters gåafstand fra Svendborg station i retning af Tved. Ved behov for detaljeret ruteplan kan du trykke på dette link: FynBus Kort