Skulderklinikken i OdensePostadresse:
Zendegi Fysio
Tvedvej 47A
5700 Svendborg
Att. Skulderklinikken

Konsultation i Odense fredag og lørdag efter aftale.

Book en tid nu!
Tlf: 26 82 68 01
kontakt@zendegi.dk

Fysioterapeut Behnam Liaghat, Specialist i idrætsfysioterapi og muskuloskeletal fysioterapi

Master of Science i sportsfysioterapi fra University of Bath
Certificeret i MDT-McKenzie
Autoriseret af Sundhedsstyrelsen og
Praksiscertifikat gennem Danske Fysioterapeuter

Jeg kommer fra Iran og har boet i Danmark siden 1992. Siden september 2009 har jeg været klinisk fysioterapeut, underviser og forsker.

Som fysioterapeut er jeg passioneret og dedikeret med smag for kliniske udfordringer, der stiller krav til mit kliniske blik (evnen til at analysere kroppens bevægelser og forandringer) og klinisk ræsonnering (evnen til at analysere, kritisk vurdere og konkludere). Mit mål lykkes, når jeg kan bruge mine kompetencer til at hjælpe andre. Jeg er nysgerrig i faget og holder min viden opdateret. Ved behov henviser jeg tværfagligt.

Gennem min tid som klinisk fysioterapeut har jeg opbygget en særlig interesse for undersøgelse, diagnosticering og behandling af skader og smerter relateret til skulderen.Teorier om scapula dyskinesi (instabilitet i skulderbladet) og kinetic chain (kroppen som en sammenhængende kæde) har en uvurderlig betydning i min tilgang til skulderen, og det har givet en høj succesrate i behandling af skulderlidelser.

Du kan forvente præcision i din behandling, oprigtigt engagement og en professionel håndtering af dit problem. Alt sammen i et positivt og afslappet miljø.

Udover det kliniske arbejde og videreuddannelse, forsker jeg i skulderen på Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet.

Supplerende kompetencer: Diagnostisk ultralydsscanning, Laser, Akupunktur, Kinesio Taping, Korrigerende optapening, Stabilitetstest og TENS/EMS strømbehandling