Skulderklinikken i OdensePostadresse:
Zendegi Fysio
Tvedvej 47A
5700 Svendborg
Att. Skulderklinikken

Konsultation i Odense fredag og lørdag efter aftale.

Book en tid nu!
Tlf: 26 82 68 01
kontakt@zendegi.dk

Praktisk

Når du møder til din første konsultation, er der afsat god tid for at give ro til en god opstart og en præcis fysioterapeutisk diagnose. At stille en præcis diagnose fra dag ét betyder, at den korrekte behandling kan igangsættes. Nogle gange, fx hvis du har gået med en skade eller smertesymptomer i flere måneder, kan den fysioterapeutiske diagnose justeres løbende, og vi vil derfor i starten af forløbet arbejde ud fra nogle kvalificerede hypoteser.

Konsultationen er opdelt i den første del, hvor du får lov til at fortælle omkring din situation, og anden del som består i en grundig undersøgelse. Første konsultation giver således et nuanceret billede af din situation og kan give en forklaring på, hvorfor du oplever symptomer eller funktionsbegrænsning.

Hurtigst muligt opstartes en målrettet behandling for at fjerne den udløsende årsag. Oftest vil der i starten være brug for at lindre dine symptomer, men det vigtigste er på sigt at forhindre et tilbagefald ved at behandle roden til problemet. Der lægges således vægt på, at du får en grundlæggende forståelse af kroppen, og hvordan du selv kan modarbejde, at den kommer i ubalance i fremtiden.

Generelt gælder den hovedregel, at jo hurtigere du kommer i gang med din behandling, jo hurtigere kan resultater opnås. Det er derfor essentielt, at du kan komme i gang inden for kort tid og på den måde undgår en lang og uhensigtsmæssig ventetid. Vi tilstræber en ventetid under en uge.